info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

DP Muratlı Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Ethem Gümüş ve partililer, seçim çalışmalarına hız verdi.

30 Mart yerel seçimleri için derslerine iyi çalıştıklarını dile getiren Ethem Gümüş, kendilerini Muratlı halkına tanıtmak ve anlatmak için yola çıktıklarını söyledi. 
 
5 yıl önce de Demokrat Parti var mı? Muratlı'dan aday çıkartır mı? diye düşünüldüğünü belirten Gümüş, "Allah razı olsun geçen seçim de çıktık, çok iyi bir oy aldık. Bu oy başarı mıdır? Başarı değildir, gerçek başarı kazanmaktır. Biz kazanmayı beceremedik ama Allah razı olsun insanlardan iyi oy aldık. Kendimizin varlığını da ispat etmiş olduk. Biz de kendimize yeni bir ekip, yeni bir meclis, genç bir ekip, genç bir meclis kurduk. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ülkeyi gençlere armağan etti. Madem ki gençler istikbaldir, biz de parti yönetimini gençlerden kurduk. Gençlerle beraber yola çıktık. Genç arkadaşlarımıza bizlerle birlikte olur musunuz? dedik. Arkadaşlar ellerini kollarını değil, bedenlerini koydular. Allah nasip ederse 30 Mart'ta bu ekiple beraber Muratlı'da söz sahibi olacağız. Muratlı'da değişim yapacağız, belediyeyi değiştireceğiz. Bu değişimde Ethem Gümüş ve ekibi orada olacak" şeklinde konuştu.
 
Edirne'den Kars'a, Samsun'dan Antalya'ya herkesi kucakladıklarını vurgulayan Ethem Gümüş, "Bizde doğulu batılı yoktur. Ayrımcılık yoktur. Muratlı'da yaşayan, Muratlı'da ikamet eden, buranın havasını teneffüs eden herkes arkadaşımızdır, kardeşimizdir" dedi.
 
Yerel seçimlerde çok iddialı olduklarını söyleyen Ethem Gümüş, projelerinden bir kaçını vatandaşlarla paylaştı. Gümüş, "Muratlı'da olmazsa olmazlardan hayvancılığın üzerinde duracağız. AB'ye girdik, ilçe sınırları içinde hayvan bakmak yasak. Bu vatandaşlarımıza yer göstermek bizim boynumuzun borcudur. Bizim dönemimizde çevre yolu olmazsa, 5 yıl içerisinde ben belediye başkanlığı görevini bırakırım. Çevre yolunun etrafına Muratlı'ya yakışır terminal, otobüs garajı ve kamyon garajı yapılacaktır. Muratlı Kültür Merkezi'ni de tamamen eğlence merkezi yapacağız. Gençlerimiz Tekirdağ'a, Lüleburgaz ve Çorlu'ya giderken tüm paralarını yollarda harcıyorlar. Bu projelerle gençlerin paraları ceplerinde kalacak" diyerek sözlerine son verdi.