info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dünya Gazetesine Konuşan Dalgıç Tarım Topraklarımızı Koruyacağız

Dünya Gazetesi Bölge Temsilcisi Çağlar Bakır ve Haber sorumlusu Aylin Uzun Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la röportaj yaptılar.

 

Dünya Gazetesi Bölge Temsilcisi Çağlar Bakır ve  Haber sorumlusu Aylin Uzun Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la röportaj yaptılar.
 
Ekonomiden Sağlığa bir çok konuda Dünya Gazetesi yetkililerinin sorularını cevaplayan Başkan Dalgıç Çerkezköy’deki fabrikaların çoğunun merkezlerinin İstanbul’da  olmasından  dolayı  alamadığı geri dönüşü    Büyükşehir olmakla beraber almaya başlayacaklarını ve bundan dolayı da hizmet kalitesinin daha da artacağını söyledi.
 
Tekirdağ’ın yatırımcı için çok cazip bir yer olduğunu hatırlatan Dalgıç “ Şimdiye kadar her şey gelişigüzel yapılmış. Ancak bunun böyle büyüme şansı yok. Türkiye’nin en verimli tarım topraklarına sahibiz, tarım topraklarımızı da mutlaka korumalıyız. Bundan sonraki büyüme de planlı şekilde olacak, OSB’ler haricinde yeni bir  sanayi yapılaşmasına izin verilmeyecek’ dedi.