info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Durdurmak İstediği Otomobilin Altında Öldü

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde 30 yaşındaki Hakan Öztürk, durdurmak istediği arkadaşının kullandığı otomobilin altında kalarak öldü.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 30 yaşındaki Hakan Öztürk, durdurmak istediği arkadaşının kullandığı otomobilin altında kalarak öldü.

Çerkezköy- Çorlu yolu Veliköy Mevkii'nde bulunan bir benzin istasyonunda büfe işleten evli ve 1 çocuk babası Hakan Öztürk'ü, önceki gün arkadaşları 22 yaşındaki Ahmet Köşeli ve aynı yaştaki Berke Samet Kaş saat 03.00 sıralarında ziyaret etti. Bir süre sonra Öztürk büfesinde kaldı, diğer iki arkadaşı ise geldikleri otomobile binerek büfeden ayrıldı. Benzin istasyonundan çıkan 22 yaşındaki Ahmet Köşeli, yönetimindeki 59 TF 263 plakalı otomobil ile Velimeşe Kavşağından geri dönüş yaptı. Hakan Öztürk, geri dönüş yaparak büfenin karşı şeridinden geçeceğini bildiği arkadaşlarına bir şey söylemek için yolun karşısına geçti ve onları durdurmak istedi. Ancak karanlıkta Öztürk'ü fark edemeyen Ahmet Köşeli arkadaşına çarptı. Büyük panik yaşayan iki arkadaşın haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, Öztürk'ün öldüğünü belirledi.

Hakan Öztürk, Hayrabolu'nun Hasköy Köyü'nde gözyaşları içinde toprağa verilirken, Olayın ardından gözaltına alınan Ahmet Köşeli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.