info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Duvarı Delip Marketi Soydular

Tekirdağ da bir marketin duvarını delen hırsızlar, işyerinden 15 bin liralık sigara, içki ve temizlik malzemesi çaldı.

 

Tekirdağ'da bir marketin duvarını delen hırsızlar, işyerinden 15 bin liralık sigara, içki ve temizlik malzemesi çaldı. Sabah işyerini açmak için gelen Varhan duvarın delindiğini görünce şaşkınlık geçirerek polisleri arayıp hırsızların yakalanmasını istedi.
 
Olay Tekirdağ'ın İsmail Yazıcı Caddesi'nde İbrahim Varhan'a ait markette meydana geldi. Sabah işyerini açmak için gelen Varhan, içeri girdiğinde karşıdaki duvarın delinmiş ve marketten sigara, içki ile temizlik malzemelerinin çalındığını görünce, 0polis ekiplerine haber verdi. Markete gelen polis ekipleri, bir insanın rahatlıkla geçebileceği kadar duvarın delinmiş olduğunu görünce, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan araştırmanın ardından hırsızları yakalamak için polis soruşturma başlattı.
 
YİYİP, İÇMİŞLER
İşyeri sahibi İbrahim Varhan, marketi bir yıl önce devraldığını ve sabah geldiğinde soyulduğunu anladığını anlatarak, "Hırsızlar 15 bin liralık malzeme almışlar Arkadan duvarı kırarak içeri girmişler. Bir kuyumcu soygununda görülecek bir işlem yapmışlar. Hırsızlar galiba yoruldular ki arkada enerji içeriği içip kuru yemişlerden yemişler" dedi.
 
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.