info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Efe Müdür’den Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz ay Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nün il içi atama kararı ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aykut Efe, Çorlu Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundu. Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Ersoy’un da yer aldığı ziyarette konuşan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. Ziyaretin ana gündem maddesi ise Çorlu’da yaşanan asayiş olayları ve trafik sıkışıklığı oldu. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafik ekiplerinin gayretli çalışmasının vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığına vurgu yapan Silistre; “Trafik sorununun çözümünün sadece emniyetin alacağı tedbirlerle halledilemeyeceği aşikar. Çorlu’da görev yapan basın mensupları olarak bu sorunun çözülmesi konusunda atılacak adımların hızlandırılması noktasında vatandaşların temennilerini yayın organlarımız vasıtası ile ilgililere duyuruyoruz” dedi. 
 
Çorlu’da nüfusa orantılı olarak polis sayısının yetersiz kaldığını da sözlerine ekleyen Silistre, Çorlu’nun Tekirdağ’ın en büyük ilçesi konumunda olduğunu ve personel açısından takviyelerin yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. 
 
Efe; “Basın mensuplarının düşünceleri ve katkıları bizim için önem arz ediyor”
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ise Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek: “Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tüm personelimizle asayişin temini, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde ve bölgemizde vatandaşların sıkıntı ve beklentilerini doğru ve tarafsız şekilde kamuoyu ile paylaşan siz değerli gazetecilerin düşünceleri ve katkıları bizim için önem arz ediyor. Yapmış olduğumuz başarılı çalışmaları nasıl gazetelerinizde yansıtarak kurumumuzu onurlandırıyorsanız, gördüğünüz eksiklikleri de ifade ederek bu sorunların çözümüne sağlayacağınız katkı da bizim için bir o kadar önem arz ediyor. Çorlu Gazeteciler Derneği’ne ve bünyesinde yer alan gazeteci arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Ziyaret Anısına 6 Bin Atatürk Fotoğrafından Oluşan Tablo 
 
Gerçekleşen ziyarette karşılık sohbetin ardından Çorlu Gazeteciler Derneği kurucu üyelerinden As Prodüksiyon sahibi Burak Üntürk tarafından ziyaret anısına özel olarak hazırlanan 70x100 santimetre ebatlarında 6 bin Atatürk fotoğrafından oluşan tablo hediye edildi. Günün anısına büyük bir memnuniyetle hediyeyi kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe; “Bu anlamlı hediyeyi takdiminizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.