info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimciler arası voleybol turnuvası başladı

Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesince düzenlenen eğitimciler arası voleybol turnuvası başladı.

Turnuvanın eğitimcilerden oluşması nedeniyle seyirci olarak öğretmen ve öğrenciler tirübünleri doldurdu. Çekişmeli geçen ilk maçın sonucunda Endüstri Meslek Lisesi Barbaros İlköğretim Okulunu 3-1 yenmeyi başardı.
Günün denk geçen 2. maçında ise Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunu 3-0 yenerek önemli bir avantaj elde etti.
Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Tertip Komitesi Başkanı ve Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyesi Hakan ERAVCI: ? Şubemiz, yaptığı faaliyetlerle sendikacılığın sadece çalışanların özlük haklarını savunulmasından ibaret olmadığını ortaya koyduğu etkinliklerle diğer sendikalardan sosyal sendikacılıkta ne kadar önde olduğunu göstermektedir. Yıl içerisinde hak aramanın yanında öğretmen ve memurlara çeşitli konularda kurslar, resim sergisi, piknik, futbol ve voleybol turnuvalarıyla Tekirdağ ın en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın vermiş olduğu sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmektedir. Voleybol turnuvamıza 12 takım katılmaktadır. Turnuvamız Haziran ayı boyunca devam edecektir. Böylece eğitimcileri yaşamış oldukları yoğun stresten kurtarmayı amaçlamaktayız. Katılımlarından dolayı tüm takımlarımıza ve yoğun ilgi gösteren seyircilerimize teşekkür ederiz" dedi.