info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ehliyetsiz sürücü 2 can aldı

Çorlu da ehliyetsiz araç kullanan 17 yaşındaki genç kazaya neden oldu.

Alkollü olduğu belirlenen gencin kullandığı otomobilin, karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafa çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza Çorlu ya bağlı Seymen köyü ile Marmara Ereğlisi ilçesi arasındaki Omurca çiftliği mevkiinde meydana geldi. 17 yaşındaki M.K. nin kullandığı 59 AK 640 plakalı araç, Marmara Ereğlisi ilçesinden Çorlu istikametine seyreden Mustafa Kemal Yeşildoruk un kullandığı 59 FZ 823 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Mustafa Kemal Yeşildoruk yaralanırken, yanında bulunan arkadaşları Nusret Sezgin ve Hüdaim Avcı araçta sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Ehliyetsiz sürücü M.K. ve yanında bulunan kız arkadaşı B.D.(17) ise ağır yaralandı. Yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılırken, Nusret Sezgin ve Hüdaim Avcı nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunurken, kaza nedeniyle Çorlu-Marmara Ereğlisi yolu üç saat trafiğe kapalı kaldı. Ehliyetsiz sürücü M.K. nin Çorlu Devlet Hastanesi nde yapılan alkol kontrolünde ise 230 promil alkollü çıktığı öğrenildi. 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.