info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ekrem Eşkinat tan Ak Partili Bakana Övgüler

Eczacı Ekrem Eşkinat, CHP’den Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Memleket için taş üstüne taş koyanın başının üstünde yeri olduğunu söyleyen Eşkinat, “Binali Yıldırım’a bravo. Adam çalışkan. Türkiye’yi duble yollarla demiryolları ile donattı. Türkiye’ye çağ atlattı.” dedi. 
 
Eczacı Ekrem Eşkinat, CHP’den Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi belediye başkanı aday adaylığını Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar yemeğinde açıkladı.
 
Farklı bir anlayışla Süleymanpaşa’yı yönetmeye talip olduğunu kaydeden Ekrem Eşkinat, “Ülkemizin ve dünyanın hızla değiştiği bir dönemden geçiyoruz. Eski siyaset ve onu temsilcileri, artık toplumun ihtiyaçlarını karşılamıyor. İnsanımız, kişisel çıkarlarının peşinde koşmayacak, yalnızca kentin ve halkın çıkarlarını savunacak bir siyaset talep ediyor. Balkanlar ve Anadolu’dan gelerek bu topraklara yerleşen, burada hayatını kuran ve Tekirdağ’ı kendi geleceğinin parçası olarak gören yüz binlerce insanın daha iyi bir şehirde yaşaması için yola çıktık. Bize her şeyimizi veren bu topraklara borcumuzu ödemek, memleketimize katkı sağlamak için ilk adımı atarak mücadeleye başlıyoruz. Beraber yol yürümek, emek vermek, Türkiye ye ve dünyaya Tekirdağ’ın neleri yapabileceğini kanıtlamak için projelerimiz ve halkımızın desteğiyle 21. yüzyıl kimlikli kentine ilk tuğlayı bu gün burada koyuyorum. Daha iyi bir şehirde yaşamayı hak ettiğimize inanıyor, bunun için üzerime düşen sorumluluğu kabul ediyorum. Çıktığım bu yolda en büyük destekçim eşim ve ailem ayrıca bana desteğini esirgemeyecek olan büyük ailem CHP örgütümdür.” dedi.
 
Konuşmasında ülke için bir çivi çakanın baş tacı edilmesi gerektiğini kaydeden Eşkinat, “Biz bu ülke için taş üstüne taş koyanı baş tacı ederiz. Bakın AK Partili Denizcilik ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a. Adam ülkeyi duble yollarla, demir yolları hava yolları ile ördü. Çalışan ve zeki adam. Böyle adamlara şapka çıkartılır. Helal olsun bu adama. Bize bu adamı tebrik etmek düşer. Adam gecesini gündüzüne katarak projeler üretiyor. Ülkemiz için çalışıyor. Türkiye’ye çağ atlattı.” dedi.