info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

El Ele Verelim Engelleri Kaldıralım

Tümkasder Yaşlı ve Engelliler Platformu Başkanı Erdinç Akkıraç, El Ele Verelim Engelleri Kaldıralım dedi.

Tümkasder Yaşlı ve Engelliler Platformu Başkanı Erdinç Akkıraç,engelliler için anlamlı bir kampanya başlattı.Tümkasder  Başkanı Murat Çalık’ın, “REKABETİN ABC’Sİ” isimli kitabının tüm gelirini engelliler için akülü araç alımı için harcayacağını belirtmesinden sonra bu konuda  kampanya başlattı.
 Akkıraç, “Engelli kardeşlerimiz bizim parçamız, biz onlara el olacağız, ayak olacağız, hayatımızı paylaşacağız. Belki hayatımızın bir kesitinde biz de engelli olmaya aday bir birey olduğumuzu asla unutmayacağız” dedi.
Tümkasder Yaşlı ve Engelliler Platformu Başkanı Erdinç Akkıraç, Platform olarak sürdürdükleri “Akülü Engelli Aracı” kampanyasının çok güzel boyutlarda seyrettiğini belirterek, “Bu çabamıza Tümkasder Genel Başkanımız Sn. Murat Çalık’ın verdiği farklı bir destekle önümüzdeki günlerde yeni bir ivme sağlayacağız. Genel Başkanımız Sn. Murat Çalık, kişisel gelişim kitaplarının dördüncüsü olan Rekabetin ABC’sinin gelirlerini “Tam donanımlı Akülü Engelli Aracı” temin edilmesi yönünde büyük bir alicenaplık göstererek bağışlamış bulunuyor. Başkanımızın, takdire şayan ve Vakıf İnsan hüviyetli bu davranışıyla, onlarca ihtiyaç sahibi engellilerimizin yüzünü güldürmek anlamında çok büyük adımlar atacağız” açıklamasını yaptı.
Akkıraç, kitap satışından elde edilecek gelirin “Elele verelim, engelleri kaldıralım” sloganlı kampanyalarında can suyu olarak değerlendirileceğini sözlerine ekledi.
 
Rekabetin ABC’si adlı kitap ile “Engelleri kaldıralım” projesine destek olmak istiyorsanız Tümkasder merkezi: Şeyhsinan mh. Güney cd. No: 14 (Muhtarlık Yanı – BİM Karşısı) Tel: 0282 651 66 37 den bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin