info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Elektrikli Battaniye Can Aldı!

Kaynana öldü, kurtarmaya çalışan gelini yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tek katlı evde elektrikli battaniyeden çıktığı tahmin edilen yangında 69 yaşındaki Nebahat Balcı hayatını kaybetti. Balcı'yı kurtarmaya çalışan gelini ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Dün gece Çorlu'da Hatip Mahallesi Ballıoğlu Sokak üzerinde yangın çıktı. Evde yalnız yaşayan Nebahat Balcı'nın (69) uykuda olduğu esnada başlayan yangın kısa sürede yayıldı. Yangında alevler yanındaki evde oturan gelini Emine Balcı (43) tarafından fark edildi. Balcı, hemen alevler içindeki eve giderek kayınvalidesini kurtarmaya çalıştı. Bu sırada alevleri gören ve çığlık seslerine uyanan komşular itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Evde bulunan gelin ile kaynanasını alevlerin arasından güçlükle çıkartan itfaiye ekipleri, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne gönderdiler. Ancak Nebahat Balcı'nın hayatını kaybettiği, gelini Emine Balcı'nın ise yaralı olduğu belirlendi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın Çorlu Devlet Hastanesi morgunda yaptığı inceleme sonrasında kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Nebahat Balcı'nın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, gelin Emine Balcı'nın ise Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam ediliyor. Elektrikli battaniyeden çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak : Haber Türk