info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Elinde Sigarayla Sızan Alkollü Şahıs Evini Yaktı

Tekirdağ da alkol aldıktan sonra elindeki sigarayla uykuya dalan bir vatandaşın evinde yangın çıktı.

 

Tekirdağ'da alkol aldıktan sonra elindeki sigarayla uykuya dalan bir vatandaşın evinde yangın çıktı. Durumu son anda fark edip alevleri söndürmeye çalışan ev sahibini, olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı. 
 
Olay, saat 16.30 sıralarında 100. Yıl Mahallesi Gökemre Sokak üzerinde yer alan bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre Tolga Şener (32), aldığı alkolün etkisiyle elinde sigarayla sızdı. Bir süre sonra yanık vaziyetteki sigarası gazetelerin üzerine düştü. Gazetelerin tutuşması ile dairede yangın çıktı. Kısa sürede daireyi saran alevlerin dumanından etkilenen Şener, uyanır uyanmaz alevleri söndürmek için çapa sarf etse de başarılı olamadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 
 
gelen İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen İtfaiye ekipleri ilk önce Tolga Şeneri'i dairesinden dışarı çıkardı. Daha sonra yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangın sonucu herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken dairede büyük çapta maddi hasar oluştu. 
 
Olayı anlatan Tolga Şener, "Elimde sigara vardı, gazetelerin üzerinde düşerek bir anda alev aldı. O sırada bende söndürmek istedim ama söndüremedim" dedi. 
 
Şener, olayla ilgili polise ifade verirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.