info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emekli Nüfus Müdürü Melek Başyazgan ın Resim Sergisi Yoğun İlgi Görüyor

Tekirdağ Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra resim sanatına önem vererek birbirinden güzel eserler ortaya koyan Melek Başyazgan’ın bu güne kadar açmış olduğu çok sayıda sergisi sanatseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Tekirdağ Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra resim sanatına önem vererek birbirinden güzel eserler ortaya koyan Melek Başyazgan’ın bu güne kadar açmış olduğu çok sayıda sergisi sanatseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Çok sayıda özgün eseri sanatseverlerle buluşturan Başyazgan, artık büyük galeride resimlerinin sergilenmesi için teklifler aldığını belirtti.

Yaptığı resimlerde Eşi Tuğlacılar Lisesi Müdürü Ümit Başyazgan’ın desteğini gördüğünü ifade eden Başyazgan, “Eşim ve oğlum sürekli bana destek oluyor. Evimin bir bölümünü resim atölyesi olarak ayırdım. Burada boş zamanlarında resimler yapıyorum.” dedi.
 
Resimleri gündelik yaşama dair izlerin yer aldığı Başyazgan’ın, tablolarında gündelik hayata ilişkin ayrıntıları bulmak mümkün.