info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emniyette Tabancayla İntihara Kalkıştı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde bankaya olan borcunu ödemediği için hakkında 2 ay hapis cezası verilen Ekrem Meriç, gözaltına alındığı İlçe Emniyet Müdürlüğü nde bacaklarının arasında sakladığı öne sürülen ruhsatsız tabancayla intihara kalkıştı.

 

Çerkezköy İlçesi'nde oturan 53 yaşındaki Ekrem Meriç, bankadan aldığı 13 bin 300 lirayı geri ödemediği için hakkında dava açıldı. Mahkemenin 2 ay hapis cezasına çarptırdığı Ekrem Meriç'i, polis bugün bir lokalde bulup gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Erkem Meriç'e bankaya olan borcundan dolayı gözaltına alındığı ve kesinleşmiş hapis cezası için adliyeye sevk edileceği anlatıldı. 
 
Bu sırada tuvalete gitmek isteyen Ekrem Meriç, tuvalette bacaklarının arasına sakladığı öne sürülen ruhsatsız tabanca ile başına bir el ateş ederek intihara kalkıştı. Silah sesi üzerine tuvalete giren polis memurlarının Meriç'i kanlar iinde görünce 112 Acil Servis'i aradı. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi tuvalette yapılan Meriç, Önce Çorlu Devlet Hastanesi'ne daha sonrada hayati tehlikesi nedeniyle Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 
 
Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ekrem Meriç'i gözaltına alan polis memurları Çerkezköy Savcılığı'nda ifade verdi. Cumhuriyet Savcısı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek tuvalette inceleme yaptı. 
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.