info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emrah Tunca: "Öğretmenlik insan yetiştirme sanatıdır"

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca: "Öğretmenlik, ülkemizin en onurlu ve saygın mesleği, bir insan yetiştirme sanatıdır" dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca: “Öğretmenlik, ülkemizin en onurlu ve saygın mesleği, bir insan yetiştirme sanatıdır” dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tunca mesajında, öğretmenlerin Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek nesilleri inşa eden öncüler olduğunu söyledi.

Türkiye’nin büyük hedeflerinin olduğunu, Cumhuriyetin 100. yılını temsil eden 2023 yılında gelişmiş ülkeler liginde yer almayı amaçladığını vurgulayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca, tüm bu hedefleri ve beklentileri karşılayacak nesillerin öğretmenlerin ellerinde şekilleneceğini aktardı.

Öğretmenlere  her bireyin minnet ve şükran duygusuyla yaklaştığını belirten  Başkan Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Öğretmenlik, ülkemizin en onurlu ve saygın mesleği, bir insan yetiştirme sanatıdır. Dolayısıyla bu mesleği icra eden gönüllerin saçtığı ışık,  yüreklerde ömür boyu taşınacak ve asla karşılığı ödenemeyecek manevi bir enerjidir. Öğretmenlerimizin öğrencilerimize verdiği emek, gösterdiği özveri, sabır ve hoşgörü için ülkem ve partim adına onlara teşekkür ediyorum. Bu duygularla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum”