info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emrah Tunca’dan Ortacami Mahallesine Ziyaret

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca ve beraberindeki ilçe yöneticileri Ortacami Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca ve beraberindeki ilçe yöneticileri Ortacami Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler.
 
AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, İlçe Başkan Yardımcıları; Cemil Kabaoğlu, İrfan Balcı, Haydar Liman, Helmi Alparslan ve Ethem Mollayusufoğulları Ortacami Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldiler. Vatandaşlara Büyükşehirin Tekirdağ’a kazandırdığı artıları anlatan Başkan Emrah Tunca, mevcut belediye yönetiminin rutin hizmetlerin devamlılığında bile zorlandığını söyledi. Tekirdağ’ı mahrum kaldığı inovatif belediyecilikle buluşturmanın zamanının geldiğini aktaran Başkan Tunca, “Borç üreten, sorun üreten, şaibe üreten belediyecilik anlayışının sonu yaklaşmıştır. Artık emanetin ehil ellere verilmesinin zamanı gelmiştir” açıklamasında bulundu.
 
Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca ve beraberindeki heyet mahalle ziyaretinin ardından Ortacami Mahalle Biriminin Danışma Toplantısına katıldı. Mahalle Birim Başkanı ve yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgiler alan Tunca, mahalle sorumlularından vatandaşlarla daha yakın diyalog kurulmasını ve halkın dilek ve problemlerinin kayıt altına alınarak bir rapor halinde kendisine sunulmasını istedi.