info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

En Çok Atık Yağ Toplayan Öğrencilere Başkan Dalgıç tan Ödül

Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ Belediyesi Çevre Müdürlüğü ve Ezici firmasının desteğiyle Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu İzcilik Kulübü öğrencileri arasında öğretmenleri Meral İşbilen önderliğinde Kasım ayında başlatılan Atık yağ Toplama yarışması sona erdi.

Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ Belediyesi Çevre  Müdürlüğü ve Ezici firmasının  desteğiyle Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu İzcilik Kulübü öğrencileri  arasında öğretmenleri Meral İşbilen önderliğinde  Kasım ayında başlatılan Atık yağ Toplama yarışması sona erdi. 
Yarışma sonunda 1054 kg atık yağ toplanırken Deniz Yalçınkaya 1. Ayberk elmas 2. Atakan Aydın da 3. Oldu. Okul bahçesinde Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç’ın da katılımıyla yapılan ödül töreninde Belediye Başkanı Adem dalgıç tarafından  dereceye giren öğrencilere bisiklet ve mp3 çalar hediye edildi.
Öğrenciler tarafından  çevreyle ilgili şiirlerin de okunduğu törende konuşan Belediye Başkanı Adem Dalgıç  “çevreye duyarlılığınızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Daha güzel yaşanılabilir bir şehre destek verdiniz. Çok güzel bir ülkeye sahibiz,  ülkemizin havasını, doğasını hep birlikte korumalıyız. Çevremizi korursak daha güzel modern ferah bir Türkiye’de  yaşayacağız” dedi.