info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Enes Sivri den Çtso ya Ziyaret

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri, seçim dönemi çalışmalarını sürdürüyor.

Sivri, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Uğraş ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. 
 
Ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın yurt dışında olması sebebiyle CHP’lileri ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Mehmet Danyeli ile İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Gürel Kızılto, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Dilaver Burak ile Meclis Katibi Göksel Bozdağ karşıladı.
 
ÇTSO Yönetimi, kendilerini ziyaret eden Ensar Sivri ve Bülent Uğraş’ı ÇTSO Meclis salonunda ağırladı. Ziyaret hakkında bilgi veren CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri zorlu bir yola çıktıklarını belirterek, “Allah’ın izniyle bir yola çıktık ve hem örgütlü hem de başarılı olan ÇTSO yönetimini ziyaret etmek istedik. Sizlerden hem destek almak hem de çalışmalarınız hakkında bilgi almak istedik. Yaptığınız çalışmalar bizlere en iyi şekilde örnek olacağı için karşılıklı sohbet havasında bilgi almaya geldik. Yeni oluşan ÇTSO yönetimine de görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
ÇTSO olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Danyeli, “Aday adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yeni bir ekibiz ve Haziran ayında seçilerek çalışmalarımıza başladık. Odanın çalışmalarını devam ettiriyoruz ve yeni projelerimiz var” derken, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, odanın yeni başlatmış olduğu Kredi kartı ile tahsilat işleminin yerinde bir karar olduğunu ifade etti.
Yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Danyeli, “K belgelerinin Çerkezköy’den verilmesiyle ilgili bir çalışmamız var. Ulaştırma Bakanlığı ve yerel trafikten belgelerimiz aldık ve hazırladık. Tek bir emsal var o da Van Erciş. Bizim ki de olabilir. Çerkezköy’de ticari araç sayımız Tekirdağ’dan bile çok. Takoğraflar ve ehliyetler değişecek. Tekirdağ’ın bu yükü paylaşması gerekiyor. Çerkezköy’de çok yoğunluk var. Çorlu’ya yakın bir ticari kaygımız var. Belki Tekirdağ’ın 3 katıyız ticari araçta. Odalardaki çalışmalara bakıyoruz ve ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.
 
K belgesi uygulamasının büyük bir fayda sağlanacağına değinen Sivri, “Mutlaka burada olmalıdır. İstanbul’da Ulaştırma Bakanlığının ofisi çok kötü. İnanılmaz sıkıntılar yaşanıyor. Tekirdağ bunu başardı ve sizde bunu mutlaka yapmalısınız. Üyelerinize çok büyük bir katkı sağlamış olursunuz. Çok büyük hizmet yapmış olursunuz. Pasaport bürosu, vizeyle ilgili bir büroda olabilir. Bu da büyük bir zaman geciktirmesi yaşatıyor. İnşallah çalışmalarınızda ve projelerinizde başarılı olursunuz” açıklamasında bulundu.