info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelli Araç Park Yerine İşgal Tepki Çekiyor

Muratlı’da Hükümet konağı çaprazında,Ziraat bankası karşısında bulunan engelli araç park yerinde her ilin plakasından işgaliye görmek mümkün.

Hatta bazılarının plakası da yok.Engelli araç yerine park eden araçların plakalarında engelli arması olması,bu uygulamanın kaldırılması ile birlikte,şoför bölgesindeki ön cama park esnasında mevcut engelli aracını belirten tanıtım kartı koyması gerekirken,buraya park eden araçların böyle bir belirtici plaka veya tanıtım kartı bulunmaması,engelli olmayan insanların engellilerin haklarını ihlal etmesi tepki çekmeye devam ediyor.
Hem yer tabelası hem de park yerinde uyarı levhasında iki kat ceza uygulaması yazmakta olup,park yeri de sarı şeritle işaretlendiği halde kural tanınmaz insanların bu park yerini işgal etmesi,halk tarafından, “bunların hangisi engelli?park edemeyen engelli vatandaşlar mı,zeka özürlü işgalciler mi türünde tepki çekiyor.
ENGELLİ PARK YERİNE ARAÇLARINI PARK EDEMEYEN ENGELLİLER, “BURAYA BİR AN ÖNCE KAMERA TAKILMALI,YOKSA BİZİM MADURİYETİMİZ DEVAM EDECEK.BURAYA NEDEN KAMERA TAKMIYORLAR?” DİYORLAR