info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelli Öğrenciler Eyvah Eyvah ile Güldü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Adayı Muhammed Ali Atmaca ev sahipliğinde baş rollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın oynadığı olan ’Eyvah Eyvah 3’ filmiyle kahkahaya boğuldu.

Çerkezköy Fevzipaşa Mahalle Muhtar Adayı Muhammed Ali Atmaca tarafından Kumlu Geçit Plaza’da bulunan Cine My’da Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerine sinema keyfi yaşatıldı. Sinemada, Türkiye’de izlenme rekorları kıran 'Eyvah Eyvah 3' adlı filmi izleyen öğrenciler, film boyunca keyifli anlar yaşarken, çocukların heyecanı ve mutluluğu da gözlerinden okundu. 
 
Öğretmenleri ve velilerinin gözetiminde sinema salonuna gelen engelli öğrenciler, sinemadan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Sosyal amaçlı etkinlikler kapsamında engelli çocuklara sinema keyfi yaşatmak istediklerini kaydeden Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Adayı Muhammed Ali Atmaca, “Belki hayatında ilk kez sinemada film izleyen çocuklarımıza bu etkinliği düzenlediğimiz için duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyoruz. Çocuklarımızın moral ve motivasyonunun yüksek tutmak için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Bugün de onları sinema ile mutlu ettik. Onların tebessümü bizi de mutlu ediyor” dedi.