info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelli Vatandaşa Akülü Araba Hediye Edildi

Yardımlaşma ve dayanışmanın öncüsü, bu konuda kişi ve coğrafya sınırı gözetmeksizin herkese el uzatan TÜMKASDER “Konyalı olan” bir engelli kardeşimize daha akülü araba hediye ederek sevindirdi.

Kaymakam Levent Kılıç'ın da hazır bulunduğu teslimde belden aşağısı engelli olan Fadime annemize tam donanımlı bir akülü araç hediye edildi. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, Reşadiye mahallesi muhtarı Yelda Tuncer, TÜMKASDER Yardımeli Platformu Başkanı Buket Güven’in katıldığı anlamlı törende, duygusal anlar yaşandı. Engelli Fadime Baş, Bayram öncesinde bu hediyenin kendisine "Bayram Hediyesi" gibi geldiğini, yıllardır bu anı beklediğini söyledi. 
Kaymakam Levent Kılıç ise bu mutluluk tablosunda kendisini ağırlayan TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık'a teşekkür ederken, TÜMKASDER’in tüm çalışmalarını takdirle yakından izliyoruz. Engelli ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi senede bir gün değil, 365 gün hatırlayıp, yardımlarına koşarak sosyal sorumluluğunuzu ispat ediyorsunuz. “Bir engelli kardeşimize sahip çıkılması ve bizim de bu çabada bir katkımız olması mutluluk duygusunu bana da yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Murat Çalık da, bu yardımlarda en büyük paya sahip TÜMKASDER gönüldaşlarına özel teşekkür ederek, “Kardeşlerimizin yüzündeki mutluluğa sebep olan, bunu sağlayanlara gönül borcumuz var. "TÜMKASDER varoluş misyonu neyse, iyiliğe ve yardıma köprü oluyor" diye konuştu.