info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelli Vatandaşlarımıza Moral Gezisi

Engelli vatandaşlarımıza Kent Konseyi El Beceri Kursları’nın organizasyonu Engelliler Derneği, Kent Konseyi ve Saray Belediyesi’nin desteği ile İstanbul’a gezi düzenlediler.

İstanbul’da Dolmabahçe Sarayı’nı gezen ve boğaz turu yapan engelliler unutamayacakları bir gün geçirdiler. 50 KİŞİ KATILDI El Beceri Kursları’nın organizasyonu, Engelliler Derneği, Kent Konseyi, Saray Belediyesi ve Mavi Masa nın desteği ile gerçekleşen organizasyon hakkında bilgi veren Kent Konseyi Sekreteri Çini Eğitmeni Özlem Demircioğulları, “Geziye 20 Engelli vatandaşımız katıldı.

Aileler ile birlikte sayımız 50 kişiyle ulaştı. Belediyemizin sağladığı araçlarla İstanbul gezimize başladık. İstanbul’da ilk olarak Dolmabahçe Sarayı’nı ziyaret ettik. Atatürk’ün hayatın son dönemini geçirdiği Dolmabahçe Sarayı’nı dolaşmak hepimiz için çok anlamlı oldu. Buradaki ziyaretimizi tamamladıktan sonra Şişli Belediyesi’nde öğle yemeği yenildi. Engelli arkadaşlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum.

BOĞAZ TURU YAPTILAR Yemeğin ardından boğaz turuna katıldık. Engelli vatandaşlarımız ve aileleri bu gezide büyük mutluluk yaşadılar. Belki de daha önce hiç olmadıkları kadar mutlu oldular. Bunu söylüyorum çünkü hepsinin gözlerinden mutlulukları okunuyordu. Bu tarz etkinlikleri daha fazla gerçekleştirmek ve engellilerin hayatta daha çok yer almasını sağlamak istiyoruz. Bu etkinlikte bize destek olan Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’a ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen’e teşekkür ediyorum” dedi.