info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelsiz Tatil Yaz Kampı Tanıtım Toplantısı

“Engelsiz Tatil Yaz Kampı” Vali Ali Yerlikaya nın da katılımıyla Cuma Günü saat 09.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Çay Bahçesinde kahvaltılı olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Emine Güvencin Mızrak ve Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Ahmet Gürlevik, Gazetemiz Habertrak’a yaptıkları açıklamada, Kumbağ’da bulunan “Engelsiz Tatil Yaz Kampı” ile ilgili Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenlemeyi planladıklarını belirtirlerken toplantının cuma günü saat 09.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Çay Bahçesinde kahvaltılı olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Ahmet Gürlevik, “5 yıl önce başlattığımız ve Türkiye’nin birçok farklı şehrinden Tekirdağ’a gelerek hem tatil yapma hem de Tekirdağ’ı tanıma fırsatı bulan vatandaşlarımız için Kumbağ’da bulunan ‘Engelsiz Tatil Yaz Kampı’ nı sürdürmek ve tanıtmak adına Tekirdağ basını ile bir araya gelip görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya’nın da aramızda olacağına inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi ile Gaziosmanpaşa Şubesi’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yarın saat 09.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Çay Bahçesinde gerçekleştirilecek.