info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Erdoğanı Vitrinden Böyle İzledi

Başbakan Erdoğan Çorlu’da vatandaşlara hitap ederken, CHP’li Belediye Başkanı Ünal Baysan konuşmayı bir gelinlik dükkanının vitrinine koydurduğu koltuktan izledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdogan, Trakya gezisinin ikinci gününün son durağında dün Çorlu'da toplu açılış törenine katıldı.
 
Çerkezköy'den helikopterle Çorlu'ya gelen Başbakan Erdoğan Atatürk Meydanı'nda yaklaşık 4 bin kişiye seslendi. Başbakan, Tekirdağ ve Çerkezköy'den sonra Çorlu'da da CHP 'li belediyeleri Ergene Nehri'nin temizliği konusunda gerekli hassasiyeti göstermedikleri için eleştirdi.
 
Özellikle Ergene Havzasındaki kirlilik konusunda CHP'li belediyeleri proje üretmemekle suçlayan Başbakan Erdoğan, konuşurken meydana bakan bir binanın ikinci katındaki gelinlik dükkanında CHP'li Belediye Başkanı Ünal Baysan da konuşmayı dinledi. Camekanlı bölümden Başbakanı rahatlıkla gören Başkan Baysan konuşma boyunca oradan yerinden ayrılmadı.
 
Başbakan konuşurken bir ara meydandan 'Vur vur inlesin Ünal Baysan dinlesin' sloganları atıldı. Başbakan Erdoğan, yanında bulunan AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Memişçi'ye, Ünal Baysan'ın kim olduğunu sordu. Erdoğan belediye başkanı olduğunu öğrenince gülümsedi. Bu arada alana bakan bir binanya asılan AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı imzalı 'Hayalleri bile parkların ötesine geçemeyenler, bizi ve davamızı anlayamazlar' yazılı pankart dikkat çekti.
 
Başbakan Erdoğan Çorlu'da da konuşması sonrası satranç takımı dağıttı. Erdoğan'a bu kez eşi Emine Erdoğan yardım etti. Erdoğan çifti iki ayrı yöne ayrılarak kalabalığa satranç takımı dağıttı. Başbakan Erdoğan daha sonra Çorlulu işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile buluşmak üzere miting alanından ayrıldı.