info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ereğli Kupa İçin Tekirdağ’a Gitti

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Tekirdağ’da oynayacağı Teledünya Türkiye Kupası Grup maçları için dün akşam Tekirdağ’a gitti.

Yeşil-beyazlılar denemeye aldığı Sırp oyuncuya da iki aylık sözleşme önerdi.

Ereğli Belediyespor, Tekirdağ’da oynayacağı Teledünya Türkiye Kupası Grup maçları için dün akşam bu ile gitti. Önceki gün denemeye aldığı Sırp oyuncuya iki aylık sözleşme öneren yeşil-beyazlılar, Taylandlı oyuncularla da tekrar yola devam edecek. Kupa maçlarının hepsini kazanacak güç ve deneyime sahip olduklarını belirten başantrenör Mustafa Çayır, “Daha önce kadromuza dahil ettiğimiz Ukraynalı oyuncunun yanı sıra, lig maçlarında başarılı olabilmek için bir Sırp oyuncuyu Ereğli’ye davet etmiştik. Bu oyuncuya iki aylık bir sözleşme önerdik. İki ay sonunda Taylandlı oyuncularımız gelecek. Onları kadromuzda görmek istiyoruz. Kupa maçlarına gelince, rakiplerimizin hepsi 2. Lig takımları. Gruptan rahatça çıkarız. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz, ligde ise daha önce söylediğim gibi, Avrupa Kupalarından birisine katılmak istiyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun, Ereğli Belediyespor bu sezon da kendisinden sıkça söz ettirecek. Tek sıkıntımız yabancı oyuncuydu, bunu da Ukraynalı ve Sırp oyuncuları alarak çözümledik” diye konuştu

Ereğli Belediyespor, Teledünya Türkiye Kupası ilk maçında yarın Çerkezköy Spor Salonunda saat 16.00’da Salihli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlıların Ukraynalı transferi Antonina da kupa maçlarında forma giyebilecek.