info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergun Kantarcı Tekirdağspor’u Bırakmayacağını Açıkladı

Tekirdağspor Teknik Direktörü Ergun Kantarcı’nın takımı bırakmayacağı açıklandı.

Kulüp yetkilileri; “Ergun hocamız devam edecek. Transferler yapacağız. Kanote ile anlaşmaya yakınız. 2 Ocak’ta Antalya kampında 2.yarıya hazırlanacağız” ifadelerini kullandılar.
 
Bölgesel Amatör lig temsilcilerimizden Tekirdağspor, ilk yarının son karşılaşmasında Keşanspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek ilk devreyi 5. sırada tamamladı.
 
2013 – 2014 B.A.L Sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Tekirdağspor’da istenen başarı gelmeyince taraftarlar ile takım arasında tartışmalar meydana geldi.
 
ERGUN KANTACI TAKIMA DEVAM EDİYOR
 
İlk yarının bitiminden sonra basında çıkan “Ergun Kantarcı takımı bıraktı” haberlerini yalanlayan Tekirdağspor Yetkilileri; Şu an hocamızın bizden ayrılma gibi bir durumu söz konusu yoktur. Yapılacak kongre sonucu bu kararın verilebileceğini söyleyebiliriz. Bizim öncelikli planımız takıma takviyeler yapmaktır. 5 oyuncu kadromuza dahil olacak. Görüştüğümüz birkaç isim var. Ankaraspor kampında olan Kanote ile anlaşmak üzereyiz. Diğer transferlerde yakın zamanda belli olacaktır. Aynı grupta mücadele ettiğimiz takımlardan da oyuncu alabiliriz.” Dedi.
 
TAKIM 2 OCAK’TA ANTALYA’DA KAMPA GİRECEK
 
Sarı – Siyahlı kulüp yöneticileri; 2 Ocak’ta Antalya’da kampımız başlayacak. 1 haftalık bir aradan sonra takım toplanıp ikinci devreye hazırlanacaktır. İkinci yarı itibariyle takviyeler ile bu takımı şampiyon yapmak istiyoruz.” açıklamasında bulundular.