info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Erkek arkadaşı ile babasına yakalandı

Babasının kendisini erkek arkadaşı ile görmesi üzerine tartışan 16 yaşındaki lise öğrencisi iddiaya göre yaşadığı bunalım sonucu kendisini 4. kattan aşağıya attı

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi babasının kendisini kız arkadaşı ile görmesi ve okulda ki devamsızlıklarının artması üzerine oturdukları evinin canımdan atlayarak intihar etmeye kalktı. Fakat semt pazarının olması nedeniyle çadırların bağlandığı ipe çarparak yere düşen kızın yardımına sağlık ekipleri ve vatandaşlar koştu.
Çorlu da Şinasi kurşun 17. sokak numara 11 bulunan Düzgün apartmanın 4. katından kendisini aşağıya atan genç kızın burnu bile kanamadı.
Babasının kendisini erkek arkadaşı ile görmesi üzerine tartışan 16 yaşındaki lise öğrencisi iddiaya göre yaşadığı bunalım sonucu kendisini 4. kattan aşağıya attı.
16 yaşındaki lise öğrencisi K. D. nin yardımına semt pazarına çıkan vatandaşlar ile sağlık ekipleri koştu.
Vatandaşların 112 ve 155 telefonlarını arayarak ihbarda bulunmasının ardından olay yerine ulaşmaya çalışan polis ve sağlık ekipleri zor anlar yaşadı. Kurulan semt pazarının içerisinde meydana gelen olayda polis ve sağlık ekipleri olay yerine koşarak ulaştı.
Sedyeyle Pazar tezgahları arasından geçerek olay yerine ulaşmaya çalışan sağlık ekiplerinin kısa sürede müdahalesi sonuç verdi.
16 yaşındaki lise öğrencisi K. D. nin hayatını pazarcı esnafının çadırlarını bağladığı ip kurtardı. Yere düşmeden 1 metre öncesinde ipe çarparak hızı kesilen ve yere hafif şiddette düşen K. D. ye sağlık ekipleri olay yerine ilk müdahalede bulundu.
Meraklı vatandaşların çevrede oluşturduğu kalabalığı polis ekipleri uyarıda bulunarak dağıtırken, sağlık ekipleri de yerde acılar içerisinde kıvranan K. D. ilk yardımda bulundu. Sedyeye alınarak yine Pazar tezgahları arasından ambulansa götürülen K. D. Çorlu Devlet Hastanesi ne götürülerek tedavi altına alındı.
Semt pazarına alışverişe çıkan görgü tanığı vatandaşlar ise, genç kızın aşağıya kendisini attığı ve Pazar tezgahlarının üzerine örtülen çadırların bağlı bulunduğu ipe çarparak hayatının kurtulduğunu belirttiler.
Müşahedeye alınan K. D. nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Ayrıca K.D. nin okula gitmemesi ve devamsızlıklarının 20 günü bulmasından dolayı babasının okuldan alarak Kocaeli ne göndereceğinden genç kızın kendisini aşağıya attığı iddia ediliyor. En son olarak da K.D. babasınla erkek arkadaşına yakalandığından dolayı tartıştığı belirtildi.