info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Erkek Arkadaşına Kızdı İkinci Kattan Atladı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde lise öğrencisi 17 yaşındaki H. G. , erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra bir inşaatın ikinci katından atlayarak intihar etmek istedi.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde lise öğrencisi 17 yaşındaki H. G. , erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra bir inşaatın ikinci katından atlayarak intihar etmek istedi. Yaralanan genç kız, hastanede tedavi altına alındı. 
 
Olay, Yeşiltepe Mahallesi Edirne Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre lise öğrencisi H. G. erkek arkadaşıyla konuşurken, aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından H. G. , erkek arkadaşının yanından eve gideceğini söyleyerek ayrıldı. 
 
Edirne Caddesi'ne gelen H. G. , burada bulunan inşaatın ikinci katına çıkarak erkek arkadaşını aradı ve kendini boşluğa bıraktı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan H. G. 'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve ezikler olduğu tespit edildi. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.