info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eşi ve 3 Çocuğunu Toprağa Verdi

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde geçen salı sabahı meydana gelen trafik kazasında ölen Zeynep Kılıç (31), çocukları Direnç Kılıç (13), Yağmur Kılıç (8) ve Eylül Kılıç ın (5) cenazeleri, memleketleri Kahramanmaraş ın Afşin İlçesi nde yanyana toprağa verildi.

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde geçen salı sabahı meydana gelen trafik kazasında ölen Zeynep Kılıç (31), çocukları Direnç Kılıç (13), Yağmur Kılıç (8) ve Eylül Kılıç’ın (5) cenazeleri, memleketleri Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yanyana toprağa verildi. Tekirdağ’a gitmediği için hayatta kalan Turabi Kılıç, eşi ve çocuklarının mezarına girip, “Beni de onlarla gömün” diye feryat ederken, fenalık geçirdi. Yağmur Kılıç’ın sağlığında hiç yanından ayırmadığı oyuncak bebeği de cenazesinin koynuna bırakıldı.

 
Tekirdağ – Çorlu karayolunda 23 Ağustos’ta meydana gelen kazada, Zeynep Kılıç, 3 çocuğu ve ağabeyi Ali Kılıç ile akrabaları İsmail Kılıç yaşamlarını yitirmişti. İsmail ve Ali Kılıç’ın cenazeleri dün Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde defnedilirken, anne ve 3 çocuğunun cenazeleri de memleketleri Afşin İlçesi’ne bağlı Kötüre Köyü’nün Göncü Mezrası’na gönderildi.
 
Bu sabah mezra mezarlığına getirilen anne ile 3 çocuğu için binlerce kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındı. Güçlükle ayakta durabilen Turabi Kılıç, eşinin ve çocuklarının tabutuna sarılıp ’yalvarırım beni de onların yanına gömün’ diye ağıt yakması cenazeye katılanların yüreklerini dağladı. Acıya daha fazla dayanamayan Turabi Kılıç, eşi ve çocuklarının tabutu önünde baygınlık geçirdi. Acılı babaya mezarlıktaki sağlık görevlileri tarafından müdahale edilirken, cenazeler mezara indirilmeye başlandı.
 
Yan yana açılan mezarlara tabutlar sıra sıra dizilirken, Yağmur Kılıç’ın sağlığında hiç yanından ayırmadığı oyuncak bebeği de mezara getirildi. Yağmur’un bebeğini çok sevdiğini bilen yakınları, oyuncak bebeği tabutun içinde Yağmur’un koynuna bıraktı.
 
MEZARA İNİP TABUTLARA SARILDI
Sağlık görevlilerin verdiği sakinleştiricilerle güçlükle ayakta duran Turabi Kılıç, eşi ve çocuklarının cenazelerinin mezara indirilmesinden sonra onlarla vedalaşmak için mezarlarına indi. Turabi Kılıç, sırasıyla hayat arkadaşı ve çocuklarına tek tek sarılıp ağıtlar yaktı. Eşinin tabutunun üzerine uzanıp, “Beni de gömün” diye ağıt yakan Kılıç, yakınları tarafından mezardan güçlükle çıkartıldı. Ardından da anne ile 3 çocuğu yan yana toprağa verildi.