info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eşinin İki Ayağını Kırdı, Hastaneye 10 Gün Sonra Kaldırıldı

Tekirdağ ın Malkara ilçesinde 60 yaşındaki Mehmet Emin Kalın, tartıştığı 37 yıllık eşi 57 yaşındaki Yaşariye Kalın ı baltanın sapıyla dövdü.2 ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde darbeye bağlı yaralar oluşan Yaşariye Kalın, 10 gün sonra eve gelen kızı tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 60 yaşındaki Mehmet Emin Kalın, tartıştığı 37 yıllık eşi 57 yaşındaki Yaşariye Kalın'ı baltanın sapıyla dövdü. 2 ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde darbeye bağlı yaralar oluşan Yaşariye Kalın, 10 gün sonra eve gelen kızı tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. 
 
Olay, geçtiğimiz 2 Aralık günü Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne bağlı Ballı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, eve alkollü gelen Mehmet Emin Kalın, tartıştığı eşi Yaşariye Kalın'ı odun kırmakta kullanılan balta sapıyla dövmeye başladı. Aldığı darbeler nedeniyle Yaşariye Kalın'ın iki ayağı kırlırken, vücudunun büyük bölümünde darbeye bağlı yaralar ve morluklar oluştu. Dayağın ardından Mehmet Emin Kalın, eşini hastaneye kaldırmak yerine evde tuttu. 
 
KIZI 10 GÜN SONRA HASTANEYE KALDIRDI 
 
Dün, yaşanan olayın üzerinden 10 gün geçtikten sonra olaydan habersiz Malkara'daki evinden annesini ziyarete köye gelen çiftin kızları Ayşe İlbasan, annesinin halini görünce şoke oldu ve hemen jandarmaya haber verdi ve annesini de dün Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Mehmet Emin Kalın ise gözaltına alındı. 
 
Malkara Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Yaşariye Kalın, ambulansa Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki ayağında kırık, vücudunun çeşitli yerlerinde yara ve morluklar oluşan Kalın'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Ayakları alçıya alınan ve ilaç tedavi verilen Kalın'ın yarın ameliyat edileceği öğrenildi. 
 
EŞİ SERBEST 
 
İfadesinde alkolün etkisiyle eşini dövdüğünü itiraf eden Mehmet Emin Kalın, Çok piuşmanım. Alkolün etkisiyle yaptım.Ben zayıf, o ise ağır olduğu için hastaneye götüremedim. Kaldırmaya çalıştım ancak bende belimi incittim.dedi. 
 
Mehmet Emin Kalın, jandarmadaki ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yarğılanmak üzere serbest bırakıldı.