info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eski Tekirdağ Çöplüğünde Yangın (Videolu Haber)

22.09.2012 Tarihinde eski Tekirdağ çöplüğünde çıkan yangın etrafta bulunan yerleşim alanı ve ağılları da tehdit eden boyuta. Tekirdağ Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışması devam ediyor...

 

Tekirdağ Eski Çöplüğünde Korkutan Yangın

Tekirdağ Belediyesi tarafından bir zamanlar kullanılan muratlı yolu üzerinde yer alan eski çöplükte bu gün etrafta bulunan yerleşim alanı ve ağılları da tehdit eden yangın çıktı.

Tekirdağ belediyesi çevre müdürlüğü tarafından eski çöplük alanında yapılan yeniden düzenleme çalışmaları sebebiyle , çöplük alanı içinde yer alan PCV geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu alanda kablo içindeki tellerin alınması amacıyla yakıldıkları ve bu yangın sebebiyle alanda yer alan plastik malzemelerin tutuşması sonucu çok büyük bir duman ve alevlerin oluşması sonucu şehrin üzerinde oluşan duman bulutu korkulu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Yangın sebebiyle Tekirdağ Belediyesi itfaiyesinden gelen 3 araç ile yangın kontrol altına alınarak etrafta bulunan evlere ve ağıllara sıçramadan söndürüldü.

İtfaiyenin söndürme çalışmaları esnasında hurda toplayan vatandaşların sıkılan suya aldırış etmeden hurda toplamaları bir hayli ilginç görüntülere sahne oldu.