info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ev Arkadaşını Bıçakla Başından Yaraladı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir kişi, ev arkadaşı tarafından bıçaklanarak yaralandı. İddiaya göre, Ergene ilçesi Valimeşe konutlarında aynı fabrikada çalışan ve aynı evi paylaşan Numan A. (50) ile Murat A. arasında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Gece eve alkollü gelen Murat A. ile Numan A. arasında tekrar tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat A. ekmek bıçağı ile ev arkadaşı Numan A.’yı kafasından bıçakladı.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir kişi, ev arkadaşı tarafından bıçaklanarak yaralandı. İddiaya göre, Ergene ilçesi Valimeşe konutlarında aynı fabrikada çalışan ve aynı evi paylaşan Numan A. (50) ile Murat A. arasında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Gece eve alkollü gelen Murat A. ile Numan A. arasında tekrar tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat A. ekmek bıçağı ile ev arkadaşı Numan A.'yı kafasından bıçakladı. 
 
Kaşı ve alın kısmından darbe alan Numan A. kanlar içinde yerde kaldı. Sesleri duyan komşuları hemen jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Numan A. tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Murat A. ise Çerkezköy ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.