info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ev Sahibine Yakalanan Acemi Hırsızdan Komik Savunma

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir eve giren acemi hırsız, karşısında ev sahibini görünce, “Abla kusura bakma camdan içeri düştüm” diyerek, girdiği camdan çıkıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Malkara’nın Camiatik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde Ethem Kalaycı (66) ve eşi Gülseren Kalaycı (63) akşam üzeri uykuya daldı. Bir süre sonra Gülseren Kalaycı, evden seslerin geldiğini işitti. Durumdan şüphelenen Kalaycı, evi kontrol etmek için kalktığında karşısında tanımadığı birisini gördü. Durum karşısında paniğe kapılan ev sahibi ne yapacağını şaşırdı.
 
Planı tutmayan hırsız da ev sahibiyle karşılaşınca şoke olurken, “Abla kusura bakma camdan içeriye düştüm” diyerek girdiği camdan çıkıp hızlıca kaçtı.
 
Ev sahibi Gülseren Kalaycı, olayın şokunu atlatır atlatmaz hemen eşine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler tarafından yapılan incelemede hırsızın, evin balkonunda bulunan camı kırarak içeri girdiği belirlendi. Polisler tarafından evin balkonunda parmak izi incelemesi yapıldı.

 

Polis, eve giren hırsızın peşine düşerken, hırsızlık olaylarının çok arttığını belirten mahalle sakinleri ise, evlerinde rahatlıkla oturamadıklarını ve uyuyamadıklarını söyledi. Ayrıca, hırsızlık olaylarının sadece evlerde değil pazar yerlerinde de çok olduğunu vurgulayan vatandaşlar, polis ekiplerinin hırsızlık olaylarına karşı daha duyarlı olmalarını istediklerini kaydetti.