info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evde Çıplak Cesedi Bulunan Kadının Katili Bulundu

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde tek başına yaşadığı evin yatak odasında çıplak halde ölü bulunan 48 yaşındaki Gönül İnan ın katili, 50 lira karşılığında ilişkiye girdiği 32 yaşındaki fabrika işçisi Mustafa Başkale çıktı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tek başına yaşadığı evin yatak odasında çıplak halde ölü bulunan 48 yaşındaki Gönül İnan'ın katili, 50 lira karşılığında ilişkiye girdiği 32 yaşındaki fabrika işçisi Mustafa Başkale çıktı. Başkale, ilişkiye girdiği kadınla, 30 lira fazla para istediği için tartıştığını ve ardından başına kuru sıkı tabanca ile vurduğunu söyledi. 
 
Şeyhsinan Mahallesi, Ruşenler Sokak üzerindeki Demircan Apartmanı'nın 1'inci katında tek başına kalan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan Gönül İnan, geçtiğimiz Cumartesi günü evinin yatak odasında çıplak bir halde polis tarafından ölü bulunmuştu. Başına aldığı darbe ile öldüğü belirlenen İnan'ın evinde yapılan incelemenin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri, olay günü evde erkek iç çamaşırı ile çorap buldu. Polis, bulduğu deliller ve Gönül İnan'ın üç adet cep telefonunu inceleye aldı. Yapılan incelemenin ardından İnan'ın en son bir fabkrikada işçi olarak çalışan Mustafa Başkale ile görüştüğü tespit edildi. 
 
Bunun üzerine polis ekipleri, bir pansiyonda yaşayan Başkale'yi yakalamak için çalışmalarına başladı. Pansiyondan ayrıldığı ve bir arkadaşının evinde olduğu tespit edilen Mustafa Başkale, dün akşam burada gözaltına aldı. Evdeki iç çamaşırı ile çorabın da Başkale'ye ait olduğu belirlendi. 
 
30 LİRA İÇİN ÖLDÜRMÜŞ 
 
Gönül İnan ile 50 lira para karşılığında ilişkiye girdiklerini anlatan Mustafa Başkale, 'Olay günü Gönül İnan ile 50 lira karşılığında ilişkiye girmek için anlaştık. İlişkinin ardından anlaştığımız parayı kendisine verdim. Ancak o benden ayrıca 30 lira fazla para isteyince aramızda tartışma çıktı ve kavga etmeye başladık. Bu sırada sinirlerime hakim olamadım ve yanımdaki kuru sıkı tabancanın kabzesiyle ile başına hızlı hızlı vurmaya başladım. Kaç defa vurduğumu bilmiyorum ama çok kez vurdum. Daha sonra giyinerek evden çıktım.Tabancayı da çöpe attım.Öldüğünü bilmiyordum.ödedi. 
 
ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
 
Polisteki sorgusunun ardından Mustafa Başkale Çelik yelek giydirilerek dün gece Çorlu Adliyesi'ne getirildi. Burada mahkemeye çıkan Başkele, 'Kasten Adam Öldürmeösuçundan tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderildi.