info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evden Kamyon Dolusu Çöp Çıkarıldı

Çorlu da çevreden topladığı ne varsa evine dolduran ve evini çöplüğe dönüştüren bir kişinin evi, komşularının şikayeti üzerine belediye ekipleri tarafından boşaltıldı. Neredeyse bir kamyon dolusu çöp çıkan ev görenleri hayrete düşürdü.

Çorlu'da Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi 13. Sokak'ta yer alan 76 yaşındaki Abidin Y.'ye ait evden yükselen kötü kokular, bahçesini dolduran çöpler ve bu çöplerin oluşturduğu kötü görüntü ve koku nedeniyle şikayetçi olan çevre sakinleri durumu Çorlu Belediyesi'ne bildirdi. Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları yazışmaların ardından eve gelerek temizlik çalışması başlattı. Ağzına kadar çöplerle dolu olan evi temizlemeye bahçesinden başlayan ekipleri kamyonlar dolusu çöp
taşıdılar.

Temizlik ekiplerine zaman zaman direnen ve çöplerden topladığı cam, ayna ve benzer şeyleri vermek istemeyen Abidin Y., bazen görevlilerle tartıştı. Bir poşet içerisindeki meyve sularını alan temizlik görevlilerine direnen Abidin Y., onları yeni getirdiğini ve içeceğini söyledi. Görevlilerin bunların tarihi geçmiş, bozuk demesine aldırmayan Abidin Y., meyve sularını vermedi. Odaları tamamen çöp dolu olan evde akli dengesi yerinde olmayan oğluyla birlikte yaşadığı öğrenilen 76 yaşındaki AbidinY.'nin Çorlu genelindeki çöp kovalarından topladığı çöpleri evine taşıdığı ve burada biriktirdiği kaydedildi. Bir günde temizlenemeyen Abidin Y.'nin çöp evinden kamyon dolusu çöp çıktığı belirtildi.