info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evden Yükselen Dumanlar İtfaiye yi Alarma Geçirdi

Çorlu da meydana gelen olayda bir apartmanın giriş katındaki daireden yükselen dumanlar apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

 

Çorlu'da meydana gelen olayda bir apartmanın giriş katındaki daireden Yükselen dumanlar apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Dairede tek başına ikamet eden bir bayanın bulunduğu ihbarı üzerine ise itfaiye ekipleri dairenin kapısını balyozla kırarak yangına müdahale etti.
 
Edinilen bilgilere göre olay Çorlu'da Muhittin Mahallesi Mandıracı Caddesi 1. Sokak üzerinde yer alan Pekel Apartmanının giriş katında meydana geldi. Daireden dumanlar yükseldiğini gören apartman sakinleri itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi. Daire ziline de sürekli basan vatandaşlar, kapı açılmayınca büyük panik yaşadılar. Vatandaşların evde F.E. adlı kadının tek başına yaşadığını bildirmeleri üzerine dairenin Çelik kapısını balyozla kırarak içeri giren itfaiye erleri yangına müdahale ettiler. İlk olarak daire içerisinde herhangi bir kimse bulunup bulunmadığını araştıran itfaiye ekipleri dairede kimsenin bulunmadığını belirledi.
 
İtfaiye ekiplerinin yaptıkları incelemede ise yangına ocakta unutulan tencerenin neden olduğu tespit edildi.
 
Fatura ödemek üzere evden çıktığını ancak işi uzayınca geciktiğini belirten F.E. adlı kadın ise eve döndüğünde gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.