info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eyvah Eyvah 2 nin Galası Tekirdağ da

Senaryosunu ünlü komedyen Ata Demirer in yazdığı, Hakan Algül ün yönettiği Eyvah Eyvah 2 filminin Tekirdağ galası, dün akşam Çorlu Orion Alışveriş Merkezi nde yapıldı.

Senaryosunu ünlü komedyen Ata Demirer'in yazdığı, Hakan Algül'ün yönettiği 'Eyvah Eyvah 2' filminin Tekirdağ galası, dün akşam Çorlu Orion Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

700 biletin satıldığı gecede elde edilen gelirler Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) tarafından yapımı süren Devlet Hastanesi içerisine yapılacak olan Anaokulu için harcanacak.

Çanakkale'nin Ezine ilçesi Geyikli beldesi ile Bozcaada da çekilen ve senaryosunu ünlü komedyen Ata Demirer'in yazdığı, 'Eyvah Eyvah 2' filminin Tekirdağ galası Çorlu İlçesi'nde yapıldı. Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın (ÇESAV) organize ettiği galaya ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer filmin yönetmeni Hakan Algül, oyuncular Tarık Ünlüoğlu, Caner Alkaya, Bican Günalan, Hande Dane ve Şahsuvar Aktaş katıldı.

Orion Alışveriş Merkezi sinema salonundaki gecede 700 bilet satıldı. Filmi izlemeye gelenler sinema girişinde tek tek kontrol edilerek içeri alındı. Bilet alamayanlar ise ünlü oyuncuları görebilmek için alışveriş merkezi önünde toplandı. Ancak oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlere güvenlik görevlileri engel oldu. Alkışlar içerisinde sinema salonuna gelen oyunculara ÇESAV tarafından plaketleri verildi. Salonda plaket törenini görüntüleye çalışan basın mensupları salondan çıkarıldı. Ünlü oyuncular filmin ardından Çorlu'dan ayrıldı.

700 kişinin kahkahalarla izlediği filmin sonunda elde edilen gelirlerin tamamı TOKİ tarafından yapımı devam eden 300 yataklı Çorlu Devlet Hastanesi içerisine ÇESAV'ın yaptıracağı Anaokulu için harcanacak.

Kaynak: Turk Net