info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
41.8699
Dolar Satış
:
41.9453
Euro Alış
:
48.7086
Euro Satış
:
48.7964
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fakire 1, Zengine 1,5 Lira

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde ayakkabı boyacılığı yapan 33 yaşındaki Ramazan Erdem, zengin olarak değerlendirdiği müşterilerinden 1.5 lira, fakir olarak değerlendirdiği müşterilerinden de 1 lira boyama ücreti alıyor.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde ayakkabı boyacılığı yapan 33 yaşındaki Ramazan Erdem, zengin olarak değerlendirdiği müşterilerinden 1.5 lira, fakir olarak değerlendirdiği müşterilerinden de 1 lira boyama ücreti alıyor. 
 
Çorlu'da 6 kişilik ailesinin geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan 33 yaşındaki Ramazan Erdem'in boya sandığının üzerine yazdığı 'Fakire 1 TL, zengine 1.5 TL' yazısı görenlerin ilgisini çekiyor. 10 yıldır boyacılık yapan Ramazan Erdem, yazının ardından işlerinin arttığını söyledi. Yazıyı okuyanın ayakkabı boyatmak için kendisini çağırdığını belirten Erdem, "İnsanların zengin ya da fakir olduğunu alınlarına bakıp anlıyorum. İşlerim düzelince aileme kömür almak için para biriktirmeye başladım" dedi.