info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Favori LLC Şirketi CEO sundan ÇTSO Başkanı na Ziyaret

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi ne gelen Favori LLC Şirketi CEO’su Mahmut Bayramıçlılar, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya makamında ziyarette bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret eden Bayramıçlılar, ÇTSO Yönetimi’nin başarılı olacağına olan inançlarının tam olduğunu belirterek; “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’nin, Çerkezköy için fark oluşturacak işler yapacağına can-ı gönülden inanıyorum. Nitekim de, kendilerinden beklenen bir başarı elde ederek görevlerinin başına geldiler. Bu başarıları, Çerkezköy için fark olulturacak işler yapacaklarının kanıtı niteliğindedir. Bu süreci bir dosttan ziyade bir ticaret adamı gözüyle yorumluyorum” dedi.
 
Bayramıçlılar’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Süleyman Kozuva, güzel temennilerine aynı şekilde karşılık vererek şunları söyledi: “Gerek seçim sürecinde, gerekse seçim sonrasında bana ve ekibime verilen desteklerden ötürü ÇTSO Üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışarak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı hak ettiği konuma getirmeyi ve üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz”