info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Festival de Gülşen Rüzgarı Esti

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Festivali ve Sünnet Şöleni’nin 2’nci gününde pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen sahne aldı.

KORTEJ DÜZENLENDİ
 
Festivalin 2’nci gününde kortej düzenlendi. Korteje DSP Genel Başkanı Masum Türker, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer ile birlikte Kapaklı protokolü ve vatandaşlar katıldı. Festival alanına geliş animasyon ve görsel şovların ardından Saray Roman Halk Dansları grubu sahne aldı. Danslarıyla alanı dolduran Kapaklılıları coşturan grubun ardından konuşmasını yapmak üzere Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı söz aldı.
 
İFTİRAYA UĞRADIĞIM DÖNEMLERDE GENEL BAŞKANIMIZ DESTEKÇİM OLDU
 
Silivri cezaevinde olduğu dönemlerde kendisini yalnız bırakmayan DSP Genel Başkanı Masum Türker’e teşekkür eden Mandalı, ”Benim iftiraya uğradığım dönemlerde genel başkanımız benim suçsuzluğuma inandı ve bana her zaman destek oldu. Bugün burada, bu sıcak yaz akşamında festivalimize gelen siz değerli konuklarımızı kardeşliğin, birlikte olmanın, gönül gönüle, omuz omuza yaşamanın sevinci, mutluluğu ve coşkusu ile kucaklıyor, festivalin hazırlanmasında gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm belediye çalışanlarına, festivale hiç bir karşılık beklemeden katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarına, festivalimizi anlamlandıran değerli sanatçı dostlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli vatandaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
BU YIL PORGRAMI DAHA KAPSAMLI TUTMAYA ÇALIŞTIK
 
181 çocuğu sünnet ettirdiklerini ifade eden İrfan Mandalı, “İnşallah çocuklarımızın bu güzel günlerini gördüğümüz gibi onların mürvetlerini de görürüz. Evlilik törenlerini de inşallah hep beraber yaparız. Azami gayret göstererek bu güzel festivali siz değerli hemşerilerimiz için hazırladık. Bu yıl programımızı daha kapsamlı tutmaya çalıştık. Halkımızdan gelen talepleri değerlendirerek beklentilere cevap vermeye gayret gösterdik. Biliyoruz ki ekonomisi güçlü olan kentlerin, sosyal anlamda da güçlü oldukları bir gerçektir.  Festivaller ilçemiz tanıtımının yanı sıra sosyal anlamda kaynaşmayı sağlamakla beraber, birlikte hareket etme bilincini de geliştirmektedir. Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişen, büyüyen ve hak ettiği yere hızla ulaşan bir Kapaklı sağlamak açısından katkısı olacağına inandığım Sünnet Şöleni ve Kazak gölü Festivalimizin, çiçeği burnunda olan İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 
 
İMKANLARIMIZ BÜYÜK ÖLÇÜDE ARTACAK
 
Hızla büyümeye devam eden Kapaklı’nın ilçe olmayı çoktan hak ettiğini belirten Mandalı şöyle devam etti; “Artık ilçe olmamız ile beraber, imkânlarımız da büyük ölçüde artacak ve halkımızın refah seviyesi de aynı oranda yükselecektir. İlçemizde artık, Kaymakamlık, Devlet Hastanesi, Noter, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü,  Esnaf  ve Sanatkârlar Odası, Adliye gibi önemli kuruluşlar yer alacaktır.  Bu süreçte Kapaklımızın İlçe olmasında desteklerini esirgemeyen başta bölgemizin değerli milletvekillerine, Sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilerimizin temsilcilerine, Meclis üyesi arkadaşlarıma, Belediye personelime, Muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” 
 
YENİ YATIRIMLARLA KÜLTÜREL HİZMETLERE ULAŞILABİLİYOR
 
Kapaklı’da her yeni günü taze bir başlangıç kabul ederek, hizmet yolculuklarına devam ettiklerini kaydeden İrfan Mandalı, “Kalıcı eserler bırakma temelinde yükselen hizmet üretme anlayışımız, çağdaş ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma idealimize derinlik kazandırıyor. Kapaklı da güzel hizmetlerimiz kendini gösterdikçe ilçemizin değişimin ve gelişimin iyiden iyiye hissedildiği bir yaşam alanına dönüştüğünü görüyoruz. Hizmete giren yeni yatırımlarımızla hemşerilerimiz çok değişik kültürel hizmetlere ulaşabiliyor. Sosyal sorumluluk anlayışıyla kadınlarımıza gençlerimize ve çocuklarımıza özel bir önem veriyoruz. Onlara daha güzel ortamlar sunuyoruz. Bunların yanında yol, park, bahçe gibi, kaldırım, altyapı ve asfalt gibi temel belediyecilik hizmetlerinde her geçen gün hedeflerimizi büyüterek ilçemize hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.
 
KAPAKLILILARI COŞTURDU
 
İrfan Mandalı’nın ardından söz alan DSP Genel Başkanı Masum Türker, Kapaklı’nın ilçe statüsü kazanmasıyla göç veren bir yapıdan göç alan bir yapıya kavuştuğunu ifade ederek, “Bu yapı yeni sosyal ve kültürel bir yapı ortaya çıkardı. En önemli kültürel çalışmalardan biridir. Kapaklılılar olarak sizleri 2005 yılından sonra belediye başkanınızdan ayırmak istediler. Ona iftira atarak sizlerden koparmak istediler. Ama biz İrfan Mandalı’nın dürüstlüğüne inandık ve onun arkasında durduk” açıklamasında bulundu. Konuşmanın ardından pop müzik sanatçısı Gülşen sahne aldı. Popüler şarkısı ‘Yatçaz kalkçaz’ ile sahneye alkışlar eşliğinde gelen Gülşen, birbirinden popüler şarkılarını Kapaklılar için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülşen alkışlar eşliğinde sahneden ve Kapaklı’dan ayrıldı.