info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fevzipaşaspor’dan Çtso’ya Ziyaret

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Fevzipaşaspor Kulübü Yönetimi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Ziyarette Kulüp Başkanı Onur Güner, Fevzipaşaspor’un kuruluş tarihinden bahsederek yeni yönetim olarak hedeflerinden bahsetti.
 
Çerkezköy Fevzipaşaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bakıral, kulübü ayakta tutmak için herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyerek “Bu anlamda Çerkezköy’den de destek bekliyoruz. Kurum ve bireysel anlamda olsa da maddi manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.
 
Bakıral, yeni yönetimle birlikte Çerkezköy Fevzipaşaspor’u kurumsal bir yapıya kavuşturmak için mücadele verdiklerini belirterek “Kulüp olarak imkansızlıklar içerisinde faaliyet gösteriyoruz. Herkes elinden gelen fedakarlıkları fazlasıyla yapıyor. Yönetimden oyuncusuna her aynı ideal uğrunda mücadele veriyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
Antrenmanlarını Veliköy Belediye Stadı’nda yaptıklarını iç saha maçlarını ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynayacaklarını söyleyen Bakıral “Ligde ilk maçımıza geçtiğimiz hafta çıktık. Çorlu’da oynadığımız maçta Ulaş Belediyespor’a şansız bir şekilde 3-1 mağlup olduk. İyi oynadığımız maçtan mağlubiyetle ayrılsak da oynadığımız oyun bizi ilerleyen haftalar için umutlandırdı” dedi.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretlerinden ötürü Çerkezköy Fevzipaşaspor Yönetimi’ne teşekkür ederek yeni sezon için başarılar diledi. Kozuva, Çerkezköy Fevzipaşaspor’a katkı anlamında üzerlerine düşeni yerine getirmeye hazır olduklarını ifade ederek kendi şirketi adına 1000 TL yardım sözü verdi. 
 
Spor Kulüpleri’nde görev yapmanın zorluğuna değinen Kozuva “Çok zor bir iş gerçekleştiriyorsunuz. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız” dedi. Çerkezköy Fevzipaşaspor Yönetimi’nin Oda yönetimi için hayırlı olsun dileklerine teşekkür eden Kozuva şunları söyledi: “Oda yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Çerkezköy için üyelerimiz için en iyisini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde çok daha başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz.”
(MAA-MK)