info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fuhuş çetesini ihbar çökertti

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, pasaportuna el konularak kendisine zorla fuhuş yaptırıldığını öne süren Romanya uyruklu bir kadının şikayeti üzerine iki otele baskın düzenledi.

Operasyonlarda aralarında otel sahiplerinin de bulunduğu 8 i kadın 13 kişi yakalanırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9 u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ne sığınan Romanya uyruklu Mihale Corani ise pasaportuna el konularak, kendisine zorla fuhuş yaptırıldığını iddia etti. İfadesi alınan Mihale Corani, arkadaşı aracılığıyla Romanya dan Çorlu ya geldiğini ve arkadaşının kendisine fabrikada iş bulma vaadinde bulunduğunu söyleyerek, "38 yaşındaki Angelica Anina Husa ve kardeşi 37 yaşındaki Camelia Mari Husa beni Çorlu ya çağırdılar. Fabrika da çalıştıklarını söyleyip, "çok para kazanıyoruz" dediler. "Sende gel sana da fabrikada iş bulalım" demelerinin ardından eşyalarımı toplayarak Çorlu ya geldim. Gelince de iş bulacakları için pasaportumu onlara verdim ama bana para karşılığında zorla fuhuş yaptırdılar" iddiasında bulunduğu öğrenildi.

Romanya uyruklu Mihale Corani nin şikayeti üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri iki otele eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda otel sahiplerinin de aralarında bulunduğu 8 i kadın 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 9 u zorla fuhuş yaptırma , kişiyi hürriyetin yoksun bırakma ve fuhuş için yer temin etme gibi suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderildi.