info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Taraftarı Kenetleniyor

Galatasaray taraftarının Cuma akşamı yapılacak Fenerbahçe derbisinde nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Galatasaray taraftarının Cuma akşamı yapılacak Fenerbahçe derbisinde nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

DERBİDE TAM BİR KENETLENME SAĞLAYACAĞIZ
Sarı kırmızılıların etkin taraftar grubu Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, bu soruya cevap verirken "Derbide inanılmaz bir kenetlenme sağlayacağız. Bu bizim Arena'da motive olacağımız son maç. Bu maçta sahada mücadele eden oyuncularla tribünde olan bizler arasında müthiş bir kenetlenme olacak; sahayı rakibe dar edebilmek adına büyük bir baskı kuracağız. Biz kenetlenmeyi sağlayacağız. Gerisi sahadaki oyunculara kalıyor. Stat tamamen dolacak" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARI TRİBÜNE ÇAĞIRACAĞIZ
"Sahaya çıktıklarında futbolcuları tribüne çağıracağız. Bu belki zor bir kucaklaşma olacak; ama böylesine bir maçta ne kadar bizi üzmüş olurlarsa olsunlar, kenetlenmeye sağlayacağız" diyen Altay, provakasyon yapılacağı yönündeki spekülasyon için ise "Derbide ilk yarı Galatasaray'ın aleyhine olursa, UltrAslan'ın maçın ikinci yarısının oynatılmaması adına elinden geleni yapacağı iddiası sağduyudan uzak, provakatif düşüncelerdir. Galatasaray taraftarı aklı-selim hareket etmesini bilir. Son derece tecrübeli bir taraftar topluluğudur" şeklinde konuştu.  

YÖNETİMİN RADİKAL KARARLAR ALMASINI BEKLİYORUZ
Oğuz Altay, UltrAslan'ın bugünkü duruma bakış açısını ise şu sözlerle özetledi: "Taraftarımız bu durumdan nasıl çıkabiliriz diye düşünüyor ve bunun planlarını yapıyor. Bu süreçten çıkabilmenin planını yapıyoruz. Takımımız kayıtsız şartsız desteklemekten, her şartta armanın yanında olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunun için çalışıyoruz. Doğru organize olmak adına. Başkanlık makamımıza olağanüstü saygımız var. Onların alacağı radikal kararlar, yeniden yapılanma süreci; alınacak olan doğru kararları ve uygulamaları bekliyoruz."

KARABÜKSPOR MAÇINDAKİ TAVRIMIZIN ARKASINDAYIZ

Altay, UltrAslan'ın Karabükspor maçındaki tavrının değişmediğini belirterek, "Karabükspor maçında açtığımız, "İstifa da bir hizmettir" pankartı, Galatasaray taraftarının değişik seferler ortaya koyduğu tepkinin daha gelişmiş bir biçimidir. Düşüncemiz değişmedi; fakat biz Fenerbahçe maçında 90 dakika takımımızın yanında olacağız. Kayıtsız şartsız 90 dakika takımımızı destekleyeceğiz; ama yönetim içerisindeki anlaşmazlıklardan, Florya'da futbolcuya dayalı düzenden tutun, takım içerisinde belli bir otoritenin görülememesinden kaynaklanan sorunların düzeltilmesi gerekiyor. Bu nedenle Karabükspor maçındaki tavrımız değişmedi" diye konuştu.   

"ULTRASLAN'I KİMSE YÖNLENDİREMEZ, ÇOK NİTELİKLİ BİR GRUBUZ"
UltrAslan'ın kimsenin yönlendiremeyeceğini dile getiren Oğuz Altay, "Adnan Polat, divandaki konuşmasında üzgün olduğum tek konu ‘Ultraslan'ın beni protesto etmesidir' dedi. Galatasaray Başkanı bunu söylemişken, insanların çıkıp yönetimi protesto etmiyorsun demesi de çok tuhaf. Biz kimsenin dolduruşuyla hareket etmeyiz. Kendi görüşlerimiz, tribünlerde geçmiş 30 yılımız var. Bizim her şeyimiz sorgulanabilir, bir tek şey sorgulanamaz: Galatasaray sevgimiz. Hiç kimse bizi belli bir taviz ya da vâad ile belli bir yöne sevk edemez. Çok iyi bir grubumuz var; belki de Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetebilecek kadar nitelikle arkadaşlar var içimizde. Bu nedenle bu tür söylemlerden uzak durmak gerekir" dedi. 

Kaynak : Milliyet