info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Garanti Bankası Engelleri Kaldırdı

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Garanti Bankası Şubesi, ’Engelleri’ kaldırdı.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak üzerindeki Güven Plaza’ya taşınan banka şubesi, engelli müşterilerinin bankacılık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak amacıyla ‘Engelli Dostu ATM’ adı verilen yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama ile engelliler tüm bankacılık işlemlerini kolaylıkla yerine getirebilecekler.
 
Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Zekier, geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketi nedeniyle büyük sorunlar yaşadıklarını söyleyerek “Yaşanan sel sorunu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Yeni yerimize taşınma sebeplerimizin en başında bu geliyor. Buraya geçerek hem yeniden olası bir sel felaketinde zor durumda kalmaktan kurtulduk hem de daha merkezi bir yer olduğu için halkımıza daha kaliteli hizmet verebileceğimizi düşünüyorum.’’dedi.
 
Geçmiş dönemde engelli vatandaşlar ile yaşanan merdiven ve kaldırım sıkıntılarına da değinen Zekier, “Biz her zaman engelli vatandaşlarımız için nasıl daha iyi koşullar sağlarız diye düşünüyoruz. En son uygulamaya koyulan ve Türkiye’de daha önce bir örneği bulunmayan engelli dostu ATM’ler buna en iyi örnektir’’İfadelerini kullandı.