info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazi Ortaokulunda Müziğin Ritmi Projesi Müzik Sınıfı

Tekirdağ ın Hayrabolu ilçesinde Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Gazi İlköğretim Okuluna tam donanımlı bir müzik sınıfı kuruldu.

 

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Gazi İlköğretim Okuluna tam donanımlı bir müzik sınıfı kuruldu.
 
Kaymakam Tamer Orhan, İlçede müzik konusunda yetenekli çocuklar bulunduğunu ifade ederek proje ile oluşturulan Müzik sınıfında elektronik piyanodan ses sistemine, projeksiyon aleti ve perdesi, Müzik aletleri, nota sehpaları, yazı tahtası, koltuk ve sıraları gibi bir çok donanım bulunduğunu ifade ederek şunları söyledi;" Bu çocuklarımızı Güzel Sanatlar Lisesi ve konservatuara yönlendiremiyorduk, Trakya Kalkınma Ajansı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak yaptığı proje ile 55 bin TL tutarında proje ile tam donanımlı müzik sınıfı kuruldu. Müzik sınıfında öğrenciler yapacakları çalışmalar ile Tekirdağ genelinde gösteri ve şov yapacak hale gelecekler."
 
Okul Müdürü Bülent Özbek'te Trakya Kalkınma Ajansına başvurunun kabul edilmesi sonucunda okula tam donanımlı bir müzik sınıfı kurulmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek;" Amacımız okulumuzdan güzel sanatlar lisesine öğrenci kazandırmak. Okulumuza bu güzel sınıfı kazandıran Trakya Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Müzik sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu ritim gösterisi büyük bir beğeni topladı.
 
Açılış törenine, Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutanı M. Şevki Ünlü, Belediye Başkanı Hasan İrtem, İlçe Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede öğretmen ve öğrenciler katıldı.