info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Geçici Engelli İzleme Bantları Takılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından tüm caddelerde uygulanması planlanan ‘Görme Engelli İzleme bantları’ Çerkezköy Belediye Meydanı’ndan Altıyol Kavşağı’na doğru monte edilmeye başlandı.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, monte edilen bantların deneme amaçlı olduğu ve geçici olarak kullanılacağı, birkaç firmadan alınan bantlardan en sağlıklısı hangisiyse yazın onların tüm caddelere monte edileceği ifade edildi.
 
EN UZUN ÖMÜRLÜSÜ HANGİSİYSE ONLAR MONTE EDİLECEK
 
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından görme engelli vatandaşlara yönelik yaptırılan ‘Görme engelli izleme bandı’ Belediye Meydanı’ndan Altıyol Kavşağı’na doğru monte edilmeye başlandı. Bantlar hakkında bilgi veren yetkililer, “Şu an yapılan izleme bantları örnek uygulamalarımızdır. Şimdilik Atatürk Caddesi kısmında uyguluyoruz. Monte edilen bantların 3 ay boyunca kontrollerine bakacağız. Birkaç firmayla görüştük ve kışın deneme amaçlı uyguluyoruz. Yapılan uygulamalar sonunda en sağlıklı ve en uzun ömürlü bantlar hangisiyle onların monte işlemine başlayacağız” denildi.
 
SONUÇ ALINANA KADAR DENEME EVRESİ DEVAM EDECEK
 
Sağlıklı ve uzun ömürlü bantların tespit edilmesinin ardından Çerkezköy’ün tüm caddelerinde izleme bantlarının monte işlemine başlanılacağını belirten yetkililer, “Gerekli projemizi yaparak, görme engelli vatandaşlarımız bir mahalleden Belediye meydanına kadar kimseye muhtaç olmadan gelebilecekler. İzleme bantlarını yapacağımız güzergahlarda tüm engelleri kaldıracağız. Bu güne kadar 3 tane izleme bandı denedik ve sonuç alınana kadar deneme evresi devam edecek” ifadelerine yer verildi.