info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gedik Yatırım Süleymanpaşa`da Resmen Açıldı

Türkiye`nin önde gelen güçlü kuruluşlarından Gedik Yatırım, Tekirdağ’da yatırımcılara hizmet vermeye başladı

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, mevcut ve potansiyel müşterilerine bulundukları her yerde kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere şube ağını genişletiyor.

Gedik Yatırım, Tekirdağ’da açılan son şubesiyle yatırımcılara 31 şehirde toplam 57 şubeyle hizmet vermeye başladı. Açılış konuşmasını yapan Şube Müdür Vekili Adnan Yolcu," Sektörde en çok istihdam sağlayan ve en geniş şube ağına sahip Gedik Yatırımın açılışını bugün Tekirdağ'da gerçekleştiriyoruz.Bugün aramızda CEO'muz Onur Topaç,  Genel Müdürümüz Ersan Akpınar ve Genel Müdür Yardımcımız Ergün Koşucu ile birlikte siz değerli konuklarımızın da katılımıyla bu güzel açılışı gerçekleştirmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz.Yatırım denince deneyim konuşur diyoruz ve deneyimde Gedik Yatırım diyoruz. Hepiniz hoş geldiniz "Dedi.

Ardından söz alan Gedik Yatırımın CEO'su Onur Topaç, " Biz sadece Gedik Yatırım olarak değil de %100 iştirakimiz Marbaş ile birlikte Türkiye çapında neredeyse 700'e yakın istihdam sağlıyoruz. Sermaye piyasalarında ana hedefimiz,ilk akla gelen marka olmaktır. Bunun için önemli çalışmalar yapıyoruz.Voleybol milli takımımız ve Fenerbahçe sponsorluklarımızla ismimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz.Teknolojimiz ve insan kaynaklarımız, sektörde en iyi olmak için en çok yatırım yaptığımız alanlardır. Günümüzde şubeleşme bankacılıkta geriye doğru giderken biz şubeleşiyoruz. Çünkü sermaye piyasalarının hala gelişime ihtiyacı vardır. 81 ilin sadece 45'inde yatırım şubesi var ve ülkede bu konuda ciddi bir açık var. Yüz yüze temas bu ükenin olmazsa olmazıdır. Bu açıdan da şubeciliğe ciddi anlamda inanıyoruz. Tabi ki bu anlamda teknoloji sektörün olmazsa olmazıdır. İkisini birlikte kullandığımızda da hedefimiz ve vizyonumuz olan sektörde her anlamda liderliğe doğru emin adımlarla gideceğiz.Tekirdağ'da da bizi en iyi şekilde temsil edecek bir şubemiz var.Hepinize katılımınız için teşekkür ederim " Dedi.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, ülke genelinde şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Temmuz ayında Afyon şubesini yatırımcılarla buluşturan Gedik Yatırım, geçtiğimiz günlerde hizmet ağına eklediği Tekirdağ şubesiyle sektörde şube ağı en geniş şirket olarak pozisyonunu güçlendirdi. Tekirdağ şubesinin açılışı, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar ve Gedik yatırım Şube Satış Yönetimi Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Ergün Koşucu, şube çalışanları ve yatırımcıların katıldığı bir törenle yapıldı.

Gedik Yatırım, Tekirdağ Şubesinde, hisse senedi, VİOP, yatırım fonları, türev ürünler, eurobond gibi çeşitli yatırım alternatifleriyle yatırımcılarının birikimlerine değer katmayı hedefliyor. Yatırım piyasalarındaki 33 yıllık deneyimi ve sayısı her geçen gün artan 500’e yakın çalışanıyla mevcut ve potansiyel müşterilerine bulundukları yerde, kaliteli ve hızlı bir hizmet deneyimi yaşatmayı amaçlayan Gedik Yatırım, önümüzdeki dönemde başta Ankara, İzmir ve Antalya’da olmak üzere Private Şube açılışlarına ağırlık verecek.

Kaynak : Murat Ürtekin