info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gençler Otomobil’den Hediye Yağmuru

Hyundai otomobillerin Tekirdağ Yetkili satış ve servis bayii olan Gençler Otomobil, yeni i30, ix35, i20, elantra ve accent blue araçlarını festivalde sergileyerek otomobil severleri Hyundai otomobillerle buluşturdu.

Bilindiği gibi Hyundai otomobillerin Tekirdağ Yetkili satış ve servis bayii olan Gençler Otomobil’in Türkiye çapında bir çok ödülü bulunuyor.
Hyundai otomobillerin Tekirdağ Yetkili satış ve servis bayii olan Gençler Otomobil ,Festivalde de yeni modelleri ile göz doldurdu.
 
Gençler Otomobil, yeni i30, ix35, i20, elantra ve accent blue araçlarını festivalde sergileyerek otomobil severleri  Hyundai otomobillerle buluşturdu.
 
Hyundai otomobillerin Tekirdağ Yetkili satış ve servis bayii olan Gençler Otomobil ,Festivalde standlarını ziyarete gelen müşterilere çeşitli hediyeler dağıtırken  birçok satış bağlantısı da yaptı.
 
Bilindiği gibi Hyundai otomobillerin Tekirdağ Yetkili satış ve servis bayii olan Gençler Otomobil’in Türkiye çapında kazandığı bir çok birinciliklerin yanısıra çeşitli başarı ödülleri bulunuyor.