info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gıda Sektör Buluşması

Esiad ın Katkıları İle Marifed Gıda Sektör Buluşması Gerçekleşti

 

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği – ÇESİAD`ında içinde bulunduğu  38 üye dernek, 12 800 iş adamı ile bölgesinin en yaygın sivil toplum örgütlerinden biri olan Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED), bünyesindeki üyelerin kendi aralarında ticareti artırmayı ve yurtiçi ticareti geliştirmeyi hedefleyen, temeli ikili iş görüşmeleri ve firmaların kendilerini tanıtım faaliyetinin oluşturduğu SEKTÖREL İŞ GELİŞTİRME PROGRAMI düzenledi.
 
A101, HAKMAR MOPAŞ, HAPPY CENTER, ÇAĞRI ve ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı ASBAŞ HİPERMARKETLERİNİN`de içinde bulunduğu büyük satın alma gücüne sahip 22 firmanın katıldığı, toplamda 3000 noktaya hizmet veren seçkin firmaların yanı sıra Marmara Bölgesinde Gıda ve Perakende söktöründe faaliyet gösteren seçkin 500`ün üzerinde Firma temsilcisinin katılımı ile “Gıda Sektör Buluşması” programı gerçekleştirildi.
 
ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı  Asbaş Hipermarketleri  Hakan ASBAŞ`ın Büyük Satın almacı olarak, MST Şanlıurfa Kebap M.SAit Tabala, Kazım Dışhan, Taş Kasap Tuncer ÖZCAN, Osmanlı Kebap Halil Şerifoğlu, Kadıoğlu Çiftliği Oğuz Kolçak ikili iş görüşmelerine katıldı.
 
Hakan ASBAŞ;  Marmara Bölgesinde bulunan 38 derneğin 1000`in üzerinde gıdacı üyesine yönelik organize edilen  “Gıda Sektör Buluşması ” programımız Üç aylık titiz bir çalışmanın ürünü oldu. Gerçek manada ALICI ile SATICIYI buluşturduğumuz bu programların devamını gerekleştirmeyi düşünüyoruz.
 
Asbaş; Toptan Gıda olarak, Bisküvi , Şekerleme, Et ve Süt Ürünleri, Kahvaltılıklar ile ilgili birçok üretici firma ile görüşmeler yapıp bağlantılar kurduk dedi.
 
Sait Tabala; Gıda sektörüründe bir çok görüşme yaptıklarını ayrıca Fırın alımı ile ilgili  görüşmeler yaptığını söyledi.
 
Halil Şerifoğlu ; Gıda alımlarımız ile ilgili yeni firmalar ile tanıştık, ayrıca iş yerlerimizde kullanacağımız barkot sistemi ile görüşmeler yaptı.
 
Oğuz Kolçak ; Büyük ve Küçük Baş Hayvan ile ilgili ileride satım yapabileceğimiz bir çok firma ile görüştük.
 
Tuncer Özcan; Çerkezköy`de et ürünleri ile ilgili satışlarımızı arttıracak görüşmeler yaptık ayrıca barkot sistemi ve otomasyon ile ilgilide görüşmeler yaptık.
 
ÇESİAD Genel Sekreteri Engin PARLAK;  Gıda üreticisi üyelerimizin ürünlerini tanıtma ve Türkiye çapındaki büyük perakendeci  firmalarla tanışma imkanını bulduğu programımız beklentilerimizin üzerinde ilgi gördü.  WOW OTEL & CONVENTİON CENTER `da organize edilen programımız  1 tam gün sürdü.