info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gülerçin Koleji Kardeş Okula Yardım Elini Uzattı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü kardeş Kızılpınar Anaokulu için kırtasiye kampanyası başlattı.

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji 20 Ocak tarihinde Toplum Hizmeti Projesi kapsamında başlattığı kampanyaları sürdürüyor. Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü bu yıl da kardeş okul olarak belirledikleri Kızılpınar Anaokulu için kırtasiye malzemesi toplama kampanyası başlattı. Gülerçin Koleji önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Çerkezköy ve çevre halkından kampanyalara destek bekliyor. 
 
Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulubü yetkilileri, "Yeni eğitim öğretim yılında Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü olarak ‘Kardeşimiz için’ teması ile yine veli ve öğrencilerimizin, Çerkezköy ilçe halkının desteğiyle bant, pastel boya, parmak boya, el işi kağıdı, kalem, kağıt, fon kartonu, yapıştırıcı, makas gibi çocuklara ve ana okullarına yönelik tüm kırtasiye malzemelerini toplayacağız. Yine malzemelerimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde kardeş anaokulumuza teslim edeceğiz. Kampanyamıza 1 adet bile olsa yapıştırıcıyla bile katılabilirler. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Kampanyamıza nakdi yardım kabul edilmemektedir. Kırtasiye kumbaramız ise okulumuz danışma katında yer almaktadır. Tüm halkımızın bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.