info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gülerçin Öğrencileri Sofya Yolcusu

Tekirdağ’ın Çerkeköy ilçesinde eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji okul yönetimi, Sofya OU Zaharii Krusha Okulu arasında gerçekleştirilecek olan ‘öğrenci değişim programı’ kapsamında 4, 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerini Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya gönderecek.

19-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bir haftalık gezi programında 10 öğrenci, beraberindeki öğretmenleri ile birlikte Sofya’nın tarihi güzelliklerini görme şansı bulacak. Gülerçin Koleji öğrencileri bir hafta boyunca Sofya OU Zaharii Krusha Okulu öğrencilerinde misafir olacak. Öğrenciler Sofya’da ev sahibi öğrencilerle birlikte derslere girme imkânı bulacak ve kültürler arası eğitim konferanslarına da katılma şansını yakalayacak. 
 
Bulgaristan gezisi hakkında bilgi veren Özel Gülerçin Koleji Okul Yönetimi, “Bu program sayesinde öğrencilerimiz farklı kültürleri tanıma şansı bulacak. Yabancı dil konusunda bol bol pratik yapabilecekler. Tüm bunların yanı sıra Filibe tarihi mekanlarını, Boyana Ulusal Tarihi Müzesi’ni ve Rila Manastırı’nı ziyaret etme fırsatları olacak. Bu tür geziler sayesinde öğrencilerimizin öz güveni de artacak" açıklamalarında bulundu. 
Gezi için son başvuru tarihi ise 10 Mart olarak açıklandı.